Loading

Welkom bij Restaurant ’t Kookhuys

Sinds maart 2015 zijn de broers Patrick en Christian Smol de nieuwe eigenaars van Restaurant ’t Kookhuys. Het duo werkt al vanaf 2003 in deze horecagelegenheid en dan vooral in de keuken.
“Een eigen zaak was altijd al onze ambitie en nu de kans zich voordeed hebben wij deze met beide handen aangepakt” aldus Patrick. Zijn vriendin Danielle zal fungeren als gastvrouw.
U bent onze gast!
Wij staan voor u klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Elke dag streven wij ernaar om de resultaten van gisteren te verbeteren en te overtreffen.
Onze menukaart biedt een ruime keuze uit vis-, vlees-, combinatie- en vegetarische gerechten waarbij wij graag rekening houden met uw specifieke wensen of dieet.
Onze wijnkaart biedt keuze uit diverse wijnen uit verschillende landen. Tevens kunnen wij een wijnarrangement samenstellen afgestemd op uw menu.
Naast onze restaurant functie bieden wij u nog tal van andere mogelijkheden aan zoals catering, het organiseren van bedrijfsfeesten, vergaderruimte, diverse workshops, trouwlokatie en een thuiskok aan.
Verrassend creatief…
en tot in de puntjes verzorgd